GLORY – СОЛАРНИ ИНВЕРТЕР клима уреди AC DC Хибриден Тип

Заштедете 60-80% од годишните трошоци за електрична енергија за греење и ладење со GLORY HYBRID иновативниот хибриден соларен инвертер клима уред Ви го најавуваме новиот GLORY HYBRID иновативниот хибриден соларен инвертер клима уред. Хибридниот соларен клима уред GLORY HYBRID е дизајниран за употреба со соларна енергија. Сите електрични компоненти...

Повеќе