TEXT HERE

Повеќе од 20 години искуство!

Опрема за централно греење, климатзација, соларна енергија и водовод

Што нудиме:

КОТЛИ, РАДИЈАТОРИ И РЕГИСТРИ

VIADRUS, RADIJATOR, BISOLID, GREEN ECO THERM, KEPO, EKOPAN DM, ARISTON, AIRFEL, FARAL, TMX, THERMAL TREND

ЦЕВКИ И ФИТИНГ

FBC MAJDANPEK, VIEGA, KAN, APE, SLOVARM

СОЛАРНИ СИСТЕМИ

CAMEL, SOLAR ENSOL, ELDOM INVEST

ВЕНТИЛИ, ТЕРМОСТАТИ И ПОДНО ГРЕЕЊЕ

ITAP, KAN, KAS, GENERAL. GREEN ECO THERM

ПУМПИ, ЕКСПАНЗИИ

WILO, NEMA

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

TERMO PRODUCT, KEPO, PRIMUS AQUA
…ОСТАНАТО…

Производи:

Котли, радијатори и регистри

Котли, Радијатори и регистри,

Соларни системи

Соларни системи,

Вентили, термостати и подно греење

Вентили, Подно греење, Термостати,

Цевки и фитинг

Фитинг, Цевки,

Дополнителна опрема и алати

Алати, Дополнителна опрема,

Пумпи и експанзии

Експанзии, Пумпи,

Зошто да не одберете нас?

ЈОКИ на Македонскиот пазар постои од 1999 година и е компанија која се занимава со трговија на големо и мало и монтажа на опрема за централно греење, климатизација, соларна енергија и водовод.

Нашиот тим е составен од високо стручни инженери и други професионални лица кои постојано се доградуваат пратејќи ги сите светски достигнувања и новитети во областа на греење, ладење и соларна енергија, и овозможуваат континуирана комуникација со клиентите со цел ефективно и ефикасно да им одговориме на нивните потреби како и да ги информираме околу сите новитети кои се случуваат на пазарот.

Располагаме со широк асортиман на производи со што гарантираме експедитивност во испораката и работењето.

Нашата главна цел е да одржуваме близок контакт со нашите клиенти се со цел да ги задоволиме нивните потреби, врз основа на сигурност и меѓусебна доверба. Континуирано подобрување на квалитетот на услугите на клиентите и обезбедување на производи со висок квалитет и стандарди како и проширување на асортиманот преку нови добавувачи.

За нас

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Факти за нас

320
Комплетирани проекти
200
Задоволни клиенти
20
Партнери

Партнери:

|