ЈОКИ ви нуди голем избор на котли и камини на пелети

Кога станува збор за правилен избор на котел важно е во предвид да се повеќе фактори бидејќи инвестицијата во систем за греење е сериозна одлука и оној продукт кој на прв поглед изгледа евтино подцна може да се покаже како лош и скап избор. Затоа важно е во предвид да се семат следните работи:

  • Квалитет на материјалите и издржливост
  • Достапност на сервис и резервни делови
  • Начин на одржување и чистење
  • Дополнителни технички можности како wifi контрола
  • големина на резервоар за пелети

Како правилно да изберам систем за греење на пелети?

Изборот на вистинското грејно тело зависи од повеќе фактори. Треба во предвид да се земе објектот каде истото ќе се монтира заедно со сите негови карактеристики. Потоа треба да се изготви пресметка и да се утврди колкава моќност би ги задоволила енергетските побарувања на самиот објект. Со оглед на тоа дека станува збор за важна инвестиција најдобро е проценката да ја направи инженер за греење и ладење кој преку земање во обзир на сите параметри ќе може да процени кои системи се потребни и како најефикасно да се постават со цел да се воспостави функционален и ефикасен систем.

Јоки ви нуди бесплатна консултација со нашите инженери кои ќе ви помогнат во изборот на ефикасно решение за греење и ладење.

Испрати барање или контактирај не.

Нашата понуда е составена од производи со проверен квалитет:

Каталог: