Повеќе од 20 години искуство

ЈОКИ на Македонскиот пазар постои од 1999 година и е компанија која се занимава со трговија на големо и мало и монтажа на опрема за централно греење, климатизација, соларна енергија и водовод.

ПРОЕКТИРАМЕ И ИЗВЕДУВАМЕ

ЈОКИ ПРОЕКТИРА И ИЗВЕДУВА модерен систем за греење и ладење каде термичката удобност во секоја просторија е наш приоритет.

РЕШЕНИЈА за сите видови на градба

ЈОКИ нуди решенија за сите видови на градба, можете да се информирате за новоградби, реновирање на стари објекти, како и објекти со специјална намена.

Широк асортиман на производи

Располагаме со широк асортиман на производи со што гарантираме експедитивност во испораката и работењето.

ДИЗАЈНИРАМЕ МОДЕРНИ СИСТЕМИ
ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ

ДИЗАЈН И ПЛАНИРАЊЕ
100%
ИЗВЕДБА
100%
ЗАДОВОЛЕН КЛИЕНТ
100%

НАШИОТ ТИМ

Кристијан Младеновски
Office Manager
kristijan@joki.mk
Јовица Младеновски
Менаџер за продажба
jovica@joki.mk
Ристе Блажевски
Менаџер за големопродажба
riste@joki.mk
Алики Анакијева
Финансии
smetkovodstvo@joki.mk
Мирјана Михаиловиќ
Инженер
mirjana@joki.mk
Никола Симоновски
Инженер – Штип
nikola@joki.mk