Контакт:

 • ЈОКИ на Македонскиот пазар постои од 1999 година и е компанија која се занимава со трговија на големо и мало и монтажа на опрема за централно греење, климатизација, соларна енергија и водовод.
 • Телефон:+389 2 2581 800

КОНТАКТИРАЈ НЕ

  ЛОКАЦИИ:

  Објект Илинден

  ул. 36 бр.2А

  Подружница Маџари

  ул. Благоја Стефковски бб

  Подружница Штип

  ул. Генерал Михајло Апостолски бр. 3