ЈОКИ ДООЕЛ, објавува оглас за КОМЕРЦИЈАЛИСТ за продажба на опрема за централно греење, климатизација, соларна енергија и водовод
Одговорности и задачи:
– Планирање и организирање на продажни активности;
– Следење на продажбата и преземање на активности за унапредување на продажбата;
– Познавање и постојано следење на техничките карактеристики на производите;
– Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти;
– Изработка на потребна документација;
– Способност за индивидуална и тимска работа;
Квалификации: Минимум CCC, ВСС Машински или Економски факултет ќе се смета за предност, Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност. Познавање на работа со компјутери. Поседување возачка дозвола Б-категорија (активен возач)
Што нудиме:
– Почетна основна нето плата од 38.000 денари + бонуси за успешна продажба
– Можност за доусовршување и дообразување
– Мотивирачка работна средина
-Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови и сакаат да бидат дел од нашиот тим треба да достават по е-маил:
-кратка биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат
-најдоцна до 10.03.2023 год. на: e-mail: kristijan@joki.mk