Благодарение на дизајнот на предното стакло, овоаа печка ја загрева просторијата каде што е инсталирана и обезбедува топла вода за загревање на другите простории. Печката лесно се поставува благодарение на циркулационата пумпа, експанзиониот сад, безбедносниот вентил и вентилот за ослободување на воздухот. Комората за согорување и садот за согорување на овој уред се изработени од специјален хромиран челик отпорен на висока температура, а разменувачот на топлина и котелот се изработени од челик.

Главни карактеристики:

  • Висока ефикасност и елегантен дизајн
  • Автоматско напојување на гориво
  • Напреден тајмер
  • Систем за заштита
  • Контрола на температурата со собен термостат
  • Автоматски систем за палење
  • Контролен панел со модулација
  • Далечински управувач
  • Квалитетна изолација со стаклена волна и керамика

Контактитајте не за дополнителни информации: 02 2581 800 |  info@joki.mk

Технички информации

MODEL LIDYA25
Capacity kW 5-25
Width(A) mm 560
Length(B) mm 740
Height(C) mm 1210
Cold Water Inlet Height (D) mm 205
Hot Water Outlet Height(E) mm 525
Flue Outlet Height (F) mm 175
Flue Diameter mm 80
Flow-Return inch 1/2
Expansion Outlet inch 1/2
Fill-Empty mm 1/2
Weight kg 196
Water Volume l 37
Hopper Capacity l 25
Max. Operation Pressure bar 1,5
Test Pressure bar 2,15
Temp. Control Limit 35-85
Max. Operation Temp 90
Reducer Motor Power W 50
Fan Power W 50
Operation Power and Frequency V/Hz 230/50
Operation Amper A 6
Fuel Consumption Kg/h 1,1-5,6