Заштедете 60-80% од годишните трошоци за електрична енергија за греење и ладење со GLORY HYBRID иновативниот хибриден соларен инвертер клима уред

Ви го најавуваме новиот GLORY HYBRID иновативниот хибриден соларен инвертер клима уред.

Хибридниот соларен клима уред GLORY HYBRID е дизајниран за употреба со соларна енергија. Сите електрични компоненти може да се напојуваат со еднонасочна струја, вклучувајќи DC компресор, високоефикасни мотори за вентилаторите и.т.н.

Системот за користи VRF (Variable Refrigerant Flow) контролер поврзан со повеќе сензори и автоматска контрола за да го подигне и намали капацитетот на единицата во реално време врз основа на условите како што се менуваат.

Хибридниот соларен клима уред користи технологија за директен сончев погон (SDDA), така што единицата за климатизација може да користи AC DC напојување во исто време или независно. SDDA користи сончева енергија како приоритетна енергија наместо мрежната енергија за да работи клима уредот. Во сончев ден, GLORY Recreate Hybrid Solar Air Conditioner може да се користи со 100% сончева енергија без наизменична струја.

Целиот систем содржи само клима уред и неколку соларни панели, БЕЗ БАТЕРИЈА и други скапи додатоци.
Споредено со обична клима инвестицијата се зголемува за 50%-80%, но сметката за струја се намалува за 60-80% годишно.

Регистрирајте се на следниот линк за да добиете промотивна понуда веднаш штом уредот е достапен за испораки: РЕГИСТРАЦИЈА GLORY HYBRID

Придобивки од користење на хибриден соларен инвертер клима уред:

 • Заштеда од 40-80% на сметката за струја.
 • SEER до 36 со соларна енергија, 22 без сонце.
 • Разладување во лето без трошење на струја од мрежа.
 • Ниски трошоци за инвестиција споредно со други фотоволтаици
 • Зголемете ја вредноста на вашиот објект.
 • Намалено загадување на околината.

Системот вклучува:

 • A/C надворешна и внатрешна единица; Соларни модули;
 • Кит за монтажа на покрив ;
 • Заштита со осигурувачи,
 • DC прекинувач;
 • Заштита од удар на гром;

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ

Регистрирајте се на следниот линк за да добиете промотивна понуда веднаш штом уредот е достапен за испораки: РЕГИСТРАЦИЈА GLORY HYBRID