Новата серија на електрични котли EON на Ekopan DM е синтеза на нови технологии, висококвалитетна опрема, внимателен дизајн и концентрирани решенија.

Технолошките иновации овозможуваат тивка и целосно автоматизирана работа. Напредниот алгоритам за модулација на моќност економично ја вклучува електричната енергија и го продолжува животниот век на грејачот. Вградена е циркулациона пумпа со три брзини со интегрирана функција за отклучување и автоматско ослободување на воздухот од системот.

Бидејќи нормите и директивите на ЕУ се почитуваат за време на процесот на развој и производство, целиот уред е исклучително безбеден.

Се нудат иновативни одговори на досега идентификуваните проблеми. Со едноставно менување на поставените параметри, уредот може да се прилагоди на различни системи за греење. Комплетната дијагностика со кодови за грешки и хронологија на работа, заедно со модуларниот дизајн на електрониката, ќе овозможи поповолно одржување. Со брзо отстранување на предниот капак, внатрешноста на уредот е достапна за можна работа од монтери и сервисери. Предноста на овој уред е можноста за промена на локацијата на корисничкиот панел, што го олеснува изборот на локацијата за инсталација и следењето на работата на уредот.

Акцентот е ставен на функционалноста и безбедноста, а со сертифицирани компоненти од реномирани светски производители и високи перформанси, тој е производ кој ги задоволува потребите и на најпребирливите корисници.

Номинална моќност на котелот од 6 до 27 kW.

Моделот EON-B060 е со номинална моќност од 6kW

Специикација:

Тимот на Јоки Ви стои на располагање за сите прашања во врска со изборот на систем за греење и ладење.

Контактитајте не на: 02 2581 800 |  info@joki.mk