Пиењето по 8 чаши вода на ден е многу важно за одржување на здрав начин на живот.

Во однос на човекот водата е исклучително важна за размена на хранливи материи, за респираторната функција, при регулирање на дигестивниот систем, контрола на телесната температура итн.

Пиењето на чиста вода е од огромно значење за здравјето токму затоа вреди да се размисли да се инвестира во систем кој ќе ви овозможи филтрирање на водата од чешма и добивање на вода со одличен квалитет без набавка на флаширана вода која е скапа, а многу често и патот на истата од изворот до трпезата е во пластична амбалажа која претставува еколошки проблем.

Минималистичкиот дизајн на бокалот за филтрирање на вода за пиење Ecosoft Dewberry го прави вистинско освежување за секоја кујна. Користењето на бокалот Ви нуди можност да уживате во почиста вода со подобар вкус по прифатлива цена.
Тенката верзија на бокалот е дизајнирана за да може да се постави во вратата на фрижидерот кај најголем дел од современтие фрижидери.

Придобивките од филтерот за вода Ecosoft Dewberry

  • Вода со одличен вкус, без каква било нечистотија
  • Ги отстранува хлорот и лошиот вкус
  • Го намалува железото, манганот и другите загадувачи
  • Идеален за готвење и пиење
  • Елегантен и тенок дизајн
  • Лесно се вклопува во повеќето фрижидери
  • Евтина алтернатва за прочистување на водата за пиење
  • Произведено од пластика без BPA

 

Ecosoft Nemo бокал за филтрирање на вода

Најекономичната варијанта на Ecosoft бокалите е моделот Nemo.

Компактен бокал со капацитет за прочистување од 1,8 литри

Има одличен стилски дизајн и капацитет од 1,8 L прочистена вода, со вкупен волумен од 3,0 L. Го елиминира металниот вкус на водата, ја отстранува заматеноста и тврдоста.

Практично, брзо и лесно за користење

Брзо прочистување, 7 чаши чиста вода за 7 минути.

Можете да истурите чиста вода во чашата без да чекате да заврши филтрирањето, да имате подобар вкус, свежа вода за неколку минути.