Ariston клима уредите се одличен избор кога станува збор за економичност и перформанси.

Италијански дизајн и висока технологија – Ariston Alys инвертер климатизерот e одлично решение за сите сезони
✔Енергетска класа до А +++
✔2D INVERTER технологија
✔Компатибилен со ARISTON CLIMA R32 Wi-Fi комплет
✔Функција за меморија
✔Функција BOOSTER
✔Сензор за истекување на ладилно средство
✔Функција за САМОЧИСТЕЊЕ

 

Ariston ALYS R32 C 50 MUD0

нуди одлични перформанси:
✔Коефициент на сезонска енергетска ефикасност (SEER) 7,1
✔Сезонски коефициент на перформанси (SCOP) (топла сезона) 5,2
✔Сезонски коефициент на перформанси (SCOP) (умерена сезона) 4,1

Ariston ALYS R32 C 70 MUD0

моќен инвертер уред со капацитет од 7kw
✔Енергетска класа до А +++
✔3D ИНВЕРТЕР технологија
✔Компатибилен со ARISTON CLIMATE R32 Wi-Fi KIT
✔Функција на меморија
✔Функција BOOSTER
✔Сензор за истекување на течноста за ладење
✔ФУНКЦИЈА ЗА САМОЧИСТЕЊЕ