Загревањето на топла вода е секојдневна потреба – бојлерите Ariston го олеснуваат секојдневното загревање и Ви овозможувваат заштеда благодарение на иновативните технологии и функции кои истите ги поседуваат

Побарајте понуда или консултирајте се со нашите експерти на: 02 2581 800 |  info@joki.mk

ФУНКЦИЈА ECO EVO

ТОПЛА ВОДА ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ

Иновативната функција ECO EVO се одликува со технологија CoreTECH што ги помни вашите навики за употреба на топла вода и Ви овозможува да заштедите до 14% на вашата сметка за електрична енергија. Овој производ е во согласност со главните стандарди за енергетска ефикасност во областа на електричните бојлери.

SHOWER READY

КОМПЛЕТНА УДОБНОСТ СЕКОЈ ДЕН

Благодарение на новата функција Shower Ready, можно е да се забрза загревањето на топла вода и да се види бројот на достапни туширања на екранот.

ТЕХНОЛОГИЈА WATERPLUS

УЖИВАЈТЕ ВО КОМФОРОТ НА ПОДОЛГО ТУШИРАЊЕ СО ТОПЛА ВОДА

Револуционерната технологија WaterPlus ја задржува ладната вода на дното на резервоарот и со тоа спречува мешање на ладна со загреаната топла вода.

На овој начин, достапна е до 16% повеќе топла вода и можете да уживате во удобноста на поголго туширање со топла вода кога сакате.