Алуминиумските регистри за бања се одличен избор за вашиот систем за топловодно греење.
Изработени се од 100% алуминиум што им дава одлични карактеристики.
Покрај одличната естетика се одликуваат и со висока енергетска ефикасност, а дополнителна предност е тоа што не рѓосуваат.
  • Алуминиумот не кородира.
  • Рѓата и талогот не се таложат во регистарот.
  • Не се формира ‘рѓа на видливата надворешност на регистарот.
  • Водата во регистарот останува чиста.
 
Тие имаат висок степен на ослободување на топлина. Незадржувањето на наслаги во регистарот придонесува за поголема енергетска ефикасност. Овој тип на регистри издржуваат висок работен притисок PN 16. За разлика од другите метали, алуминиумот е лесен, што овозможува THS Thermosyle регистарот да биде лесен за инсталирање и транспорт.
Произведено во ЕУ.
 
Тимот за продажба на Јоки Ви стои на располагање за дополнителни информации на: info@joki.mk, riste@joki.mk или на 070272926.